"Play movies and camera on cube" example crashes

eseftel's picture

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • macOS 10.14

How severely does this bug affect you?: 

●○○○ — Not much; I'm just letting you know about it.

Steps causing the bug to occur: 

  1. File
  2. Open Example
  3. Play Movies on Cube

Have you found a workaround?: 

No

Other notes: 

First example opened for Evaluation for use with/instead of TouchDesigner & Processing. Worried about stability

Trim Sphere example produces black window

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • macOS 10.14

How severely does this bug affect you?: 

●●●○ — It prevents me from completing a specific task with Vuo.

Steps causing the bug to occur: 

  1. Standard example does not produce any image. Looks like the 'Trim 3D Object' node does not output any data.

Have you found a workaround?: 

No workaround

Sub-composition published port names get blocked for reuse.

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • macOS 10.12

How severely does this bug affect you?: 

●●○○ — It's annoying but I can work around it.

Steps causing the bug to occur: 

  1. Create a sub-composition with some published ports
  2. Erase one of the published ports (input or output)
  3. Create a new published port with the same name and place as the erased port (input if erased one was input, output if erased port was output)
  4. Result is the digit "2" appended to the port title.
  5. Rename port to erase the "2" and it becomes a "3"

Have you found a workaround?: 

No.

Other notes: 

It means that when reworking a sub composition you can break wires coming out of it in the parent compositions because it forces a port title change on you which, which obviously breaks the link to other nodes in the parent compositions. Forced to rewire them, and an annoying port name too.

Intel iris 640 problems with 3D object nodes

kokot's picture

Status: 

Vuo version: 

Steps causing the bug to occur: 

Hi, Does anybody have a Macbook pro 13” w/ Intel Iris 640 and is experiencing problems? Every time I use any 3d object node, screen gets full of lines and glitches. This has been reported as a bug like a month and half ago and I was hoping that the next (1.2.7) update would fix this. It didn’t so I’d like to know if in the meantime anybody else purchased the same computer and is having the same issues just to isolate the problem and be 100% sure it is the graphic driver related problem? I’m on 10.13 with the latest updates. Thanks for any help!

Mission Control switch composition window need 2 clicks

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.11

How severely does this bug affect you?: 

●●○○ — It's annoying but I can work around it.

Steps causing the bug to occur: 

When I use Mission Control with the trackpad (the same happens when using the mission control keyboard key though) to switch from the editor to the composition window I need to repeat it twice.

This however does happen only if I changed a port value. Not if I just add a new node on the canvas for example.

Joining a screencast of it.

Have you found a workaround?: 

Repeat

Compositions: 

AttachmentSize
Package icon Active Composition Window Bug.zip4.03 MB

Pages

Subscribe to RSS - Merged