Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • macOS 10.14

How severely does this bug affect you?: 

●●●○ — It prevents me from completing a specific task with Vuo.

Steps causing the bug to occur: 

  1. Create subcomp from nodes in editor without published ports
  2. With both main and subcomp open, publish a port (3d?)
  3. Change name
  4. Crash

Have you found a workaround?: 

No

Other notes: 

Vuo build 10830

Console output:

default 13:48:07.375457 +0200   Vuo                                    redo():122   martinusMagneson.spiroTimebase.vuo:      Publish input port 'Speed'
default 13:48:07.459618 +0200   Vuo            compileModulesFromSourceCode():1520  Compiling martinusMagneson.spiroTimebase
default 13:48:07.495491 +0200   Vuo                   loadModulesAndSources():3064  Removed from composition-local environment: martinusMagneson.spiroTimebase
default 13:48:07.502136 +0200   Vuo                   loadModulesAndSources():3122  Loaded into composition-local environment: martinusMagneson.spiroTimebase

I can mail over the full crash log if needed.

Comments

I can mail over the full

jstrecker's picture
Submitted by
Status:
Waiting for review by Vuo Support Team
»
Waiting for more information from reporter

I can mail over the full crash log if needed.

Yes, please! My coworker tried to reproduce the crash using the steps you gave, and didn't see it — but he did get a crash if he closed the composition at the end. The latter crash is already fixed in our code under development. If you can send the crash report, we can see if it's the same bug or a different one.