Status: 

Vuo version: 

Fixed in Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.11

How severely does this bug affect you?: 

●●●○ — It prevents me from completing a specific task with Vuo.

Steps causing the bug to occur: 

Going through some stuff.

Don't know if it is a bug or if this is related to points vs pixels not able to divide on certain screen sizes or whatever (I have a 1280x800 13" MBP).

These could be 2 separate bugs or the same or I don't know.

A - I can't reach a positon of the mouse x position +1 when in fullscreen or when the composition's width matches the screen width. I'm stuck at some 0,9998 x values.

Made a composition that auto launches fullscreen and shows the mouse x coordinates as a text layer.

Have you found a workaround?: 

No

Screenshots: 

Compositions: 

AttachmentSize
Binary Data No Mouse x +1.vuo8.83 KB
Binary Data Checkerboard.vuo2.41 KB

Comments

Could there be any relation

jstrecker's picture
Submitted by

Could there be any relation between this (and Line along bottom of checkerboard) and the fact that my Vuo exported videos uploaded to Facebook have a line on their side ?

Sounds like a Facebook issue. We tried running your composition and making a recording (File > Start Recording), and there wasn't a black line in the resulting movie.

Sounds like a Facebook issue.

Bodysoulspirit's picture
Submitted by

Sounds like a Facebook issue. We tried running your composition and making a recording (File > Start Recording), and there wasn't a black line in the resulting movie.

Yeah. I don't have any black line neither on my exported videos, nor when I share them on Twitter.
I even already have noticed lines not to always be on the right side, but sometimes showing left instead. That's what made me think of a slight ratio thing. So strange.

  • It used to happen always for shared videos on my Facebook wall, now it seems mostly not to happen anymore (recently seen though) (see screenshots below, no border).

  • It always happens when I share the video on the Vuo group for example, both as direct shared in the group or as a wall post shared to the group. It happens also with the Video by Jerry Smith (Rutt Etra Image Download). In fact it seems to happen for all uploaded videos to the Facebook group, it's just more obvious for videos with clear backgrounds.

So yeah, seems like a weird Facebook issue. That's why I don't direct upload videos to FB anymore.

Perhaps it's even not visible for all screen ratios ?!

Screnshots

Group

Wall

Group

Wall

Wall

Group