Mask missing with "warp image with projection" node.

edmark's picture

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.10

How severely does this bug affect you?: 

●●●○ — It prevents me from completing a specific task with Vuo.

Steps causing the bug to occur: 

  1. This bug was reported by Paul a few hours ago as a result of my bringing it to his attention. I would really appreciate getting it fixed since the "warp Image..." node functionality is the reason I purchased Vuo, and I'm urgently trying to put together a presentation, which I won't be able to do until this bug is fixed. thank you.

Have you found a workaround?: 

no.

Other notes: 

Sorry, I just noticed that there was a place I could have commented on Paul's bug report rather than generating a new one. I was just trying to show that there are other people interested in getting this bug fixed.

Using more than 3 Feedback Image nodes crashes x4000 GPU Driver

Status: 

How severely does this bug affect you?: 

●●●○ — It prevents me from completing a specific task with Vuo.

Steps causing the bug to occur: 

  1. Create a composition that has more than 3 Image Feedback nodes
  2. Play push video data into all three
  3. Either composition crashes on ATI based x4000 GPU systems, or adding another Image Feedback will crash system

Have you found a workaround?: 

Use less Image Feedback Nodes, max 2.

Other notes: 

I believe this may be related to the currently known x4000 GPU Driver bug that occurs when rendering multiple textures. I am letting Team Vuo know about this behaviour as I knew about the x4000 bug with nodes such as Scene Make Image but not with Image Feedback.

Shade with vertex attributes creates out of range color values

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.9

How severely does this bug affect you?: 

●●○○ — It's annoying but I can work around it.

Steps causing the bug to occur: 

  1. shade lots of objects with vertex shader set to normals
  2. use a render scene to image
  3. render movie making sure there is a fade up or fade down of image
  4. during the fade up, out-of-range color values can be seen like static on edges of objects.

Have you found a workaround?: 

No

Other notes: 

I hope that this is a problem with the way I am using Vuo. PS: resolution intentionally reduced to highlight issue. Bright dots can be seen on bottom image during the fade up. I would expect this to be a uniform fade up - not some areas with super bright areas? Also uploaded high resolution render with edge supersampling set to 8x-issue is still present. Arrows show issue.

Screenshots: 

Compositions: 

AttachmentSize
Binary Data NORMAL_OUT OF RANGE.vuo6.3 KB

Schedule input list can be bigger than output

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.9

How severely does this bug affect you?: 

●○○○ — Not much; I'm just letting you know about it.

Steps causing the bug to occur: 

  1. Create a comp with vuo.time.schedule
  2. Pull list longer than 8 values

Have you found a workaround?: 

Don't use the 9th value. But it could be confusing for new users.

Other notes: 

Possibly update vuo.time.schedule to use an output list of values, so the schedule can be longer than 8 easily and logically. Or enable way for limiting input lists in JSON description, (maxlistSize:"8")??

Screenshots: 

weird crashes messing around with listing screens and moving windows

Status: 

Vuo version: 

OS version: 

  • Mac OS 10.10

How severely does this bug affect you?: 

●●○○ — It's annoying but I can work around it.

Steps causing the bug to occur: 

  1. composition attached. Started to crash when I changed the data converter from 'First in List' to 'Last in List' on the 'Get Screen Values' node. See converter between the two Purple Tinted nodes on far left on composition.
  2. then when i reopened comp i got the same missing node warning and a shaded out GetlastitemInList() node.
  3. still crashes even when I delete the shaded node

Have you found a workaround?: 

no

Other notes: 

Strangely, I can't get 'List Screens' output list into a 'Get Item from List node' to select just one for dimensions either. so had to use data converter which fails when using last item in list. Failure of converter —> Crashing Vuo.

Tried again on separate MBP with no ext Display and List Screens output as single item list feeds into Get Item from List fine. Still testing…

Screenshots: 

Compositions: 

Crash reports: 

Pages

Subscribe to RSS - Merged