casdekker's picture

@casdekker

Community Spotlight

casdekker's picture

@Jaymie , thanks for validating. Any word on a possible timeframe for a fix in the release of Vuo 1.3?

As you recommended I placed the repeating parts in a subcomposition. (Retested across systems, no change in crashes) It made the main composition more workable, however still sluggish. It also presented another issue:

In the subcomposition are two Smooth with Duration nodes which animate the start and end of a lineair gradient. A few seconds after starting the main composition the 'Position' of the Smooth with Duration nodes stops. (Again, it runs for the first couple of seconds) The 'Time' that is being put into the Smooth with Duration node is still running. The 'Target' is not reached and I tried it with both the 'Time' coming from within the subcomposition and from a published input port.

When running the subcomposition as a composition on its own, everything works fine.

casdekker's picture

Performance issues/crashes on multiple Mac/MacOS/OS X versions

I'm having some weird issues regarding the composition posted below.

It's developed on a MBPr mid 2012:

  • MacOS Sierra
  • 2,3 GHz Intel Core i7
  • 8 GB 1600 MHz DDR3
  • NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB

It runs oke at around 40-50 fps. (Had a couple of chrashes though when hitting 'Run' during the development.) The composition window became really slow when the size of the composition increased, like frustrating slow. Running both Vuo 1.2.4 and 1.2.5 I noticed no difference.